Over Installatiebedrijf Lode Kortleven

Woont u in Maastricht of omgeving en zit u te springen om een goede en betaalbare installateur? Bel ons op. Mochten we niet opnemen, laat een berichtje achter en dan nemen wij vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op!

Wij schalen onze diensten onder in verschillende categorieën namelijk reparatie, onderhoud en installatie. Hierbij kunt u dus denken aan het installeren van een nieuwe CV-ketel of het onderhouden/repareren hiervan. Ook voor het afstellen van uw volledige CV-installatie, verhelpen van storingen of het installeren van nieuw sanitair kunt u bij ons terecht. Mocht u twijfels hebben of wij u kunnen helpen, mag u ons natuurlijk altijd bellen op 0625383310. Onze bekwame installateurs zijn met name actief in Maastricht, Sittard en omgeving. Voor een vrijblijvende offerte of voor het maken van een afspraak, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Wij onderscheiden ons van de concurrentie door onze snelle service en klantvriendelijkheid. En we voeren niet alleen de diensten uit, we voorzien u ook van een passend advies om de volgende keer complicaties te voorkomen. Ook zijn onze diensten beschikbaar voor zowel bedrijven als particulieren. Neem hiervoor contact op met onze installateur in Maastricht.

Contact

U kunt wel de hulp gebruiken van een installateur in regio Maastricht? Neem dan contact met op met Installatiebedrijf Lode Kortleven! U kunt ons telefonisch bereiken op 0625383310.Wij zijn 24/7 bereikbaar én beschikbaar, zodat u te allen tijde gebruik kunt maken van onze diensten. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over oplopende schade bij bijvoorbeeld een flinke lekkage.